Αναβρασμός στην Λέστερ μετά την απόλυση του Κ. Ρανιέρι

Η διοίκηση της Λέστερ αποφάσισε αιφνίδια να απολύσει τον Κλάουντιο Ρανιέρι  από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και στο Νησί έχει ξεσπάσει σάλος από τις αντιδράσεις των οπαδών του συλλόγου και όχι μόνο.

Ο άνθρωπος που δημιούργησε το ομορφότερο ποδοσφαιρικό παραμύθι οδηγώντας την Λέστερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος...
, δεν βρίσκεται πλέον στη θέση του.

Με την επιστροφή της Λέστερ στην Αγγλία έπειτα από το πρώτο παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Σεβίλλη, ο Κλάουντιο Ρανιέρι ενημερώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου πως απολύεται λόγω της κακής φετινής πορείας της ομάδας.

Η Λέστερ, βρίσκεται μια ανάσα πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου ενώ στο Champions League ηττήθηκε με σκορ... πρόκρισης στην Ανδαλουσία από την Σεβίλλη.

Ο κόσμος της ομάδας, δεν είδε με καλό μάτι την απόλυση του τεχνικού του συλλόγου και ξέσπασε σε μηνύματα οργής στα social media.

Θέση υπέρ του Ρανιέρι πήραν και διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου.

Ο Γκάρι Λίνεκερ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως ήταν απαράδεκτη η απόφαση της διοίκησης ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram όπου είναι αγκαλιασμένος με τον Ρανιέρι και συνόδευσε το ποστάρισμά του με την εξής φράση: «Πρωταθλητής Αγγλίας και καλύτερος προπονητής της χρονιάς για τη FIFA. Απολύθηκε. Αυτό είναι το νέο ποδόσφαιρο Κλάουντιο. Συνέχισε να χαμογελάς φίλε μου. Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία που έγραψες»