Αιχμές από τον βοηθό του Ντελ Μπόσκε για τον Φλορεντίνο Πέρεθ

Με μία συνέντευξη στην «El Condidential», ο επί χρόνια πιστός βοηθός του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, Τόνι Γκράντε «ταράζει τα νερά» στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης δίνοντας όλο το παρασκήνιο της σχέσης του με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για τον τρόπο φέρεται στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου...


Ο Τόνι Γκράντε -πρώην Ισπανός ποδοσφαιριστής- είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ρεάλ Μαδρίτης μιας και έχει προέλθει από την ακαδημία της και έχει παίξει επαγγελματικά στο κλαμπ για επτά χρόνια, ενώ αφού «κρέμασε τα παπούτσια του» επέστρεψε στην Μαδρίτη για να προπονήσει τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες από το 1989 μέχρι και το 1997.

Το 1997 προβιβάστηκε ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα, για να γίνει το δεξί χέρι του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μέχρι και το 2003 έμειναν στην Ρεάλ Μαδρίτης και με την ομάδα των «γκαλάκτικος» κατέκτησαν τρεις φορές το Champions League(1998,2000,2002). Την επόμενη χρονιά, το 2004 μετακομίζουν μαζί στην Μπεσίκτας για μόλις 1 χρόνο, για να ξανασυνεργαστούν στην εθνική Ισπανίας, την απόλυτα επιτυχημένη οκταετία 2008-2016 με απολογισμό δύο Euro και ένα Mundial.