Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Μυστηριώδες βουητό από τον ωκεανό προβληματίζει τους επιστήμονες... (Ηχητικό)

Τι είναι αυτό το μυστηριώδες βουητό που ανιχνεύεται από τα βάθη των ωκεανών;

Οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ένα απόκοσμο χαμηλό βουητό που προέρχεται από τον ωκεανό και ακούγεται κάθε μέρα την αυγή και το σούρουπο.

Φυσικά, ποιος ή τι δημιουργεί τον περίεργο ήχο παραμένει ανεξήγητο …


Ο θόρυβος μυστήριο δεν είναι πάρα πολύ δυνατός, και ακούγεται σαν ένα βουητό για μια έως δύο ώρες, ανάλογα με την ημέρα.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι προέρχεται από έναν άγνωστο οργανισμό αλλά μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε κάποιο γνωστό θαλάσσιο πλάσμα που να σχετίζεται με το θόρυβο.

Υπάρχουν πολλοί ανεξήγητοι θόρυβοι που προέρχονται από τον ωκεανό και αυτός ο νέος ήχος θα πρέπει να προστεθεί στον κατάλογο αυτό, μέχρι οι επιστήμονες να καθορίσουν με σαφήνεια την καταγωγή του.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.