Μάγκας Πανιώνιος γονάτισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!

Ομάδα-θαύμα από τη μία, ομάδα-φάντασμα από την άλλη! 

Ο μάγκας Πανιώνιος θριάμβευσε μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικρατώντας 1-0 του κακού Ολυμπιακού, χάρη σε γκολ του Μασούρα από το 50ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης....


Αποτέλεσμα που πέραν της αίγλης και του γοήτρου, έδωσε στον Ιστορικό -ως επιβεβαίωση της φοβερής δουλειάς που γίνεται στην Πλατεία- και τρεις βαθμούς, όντας πλέον στο -7 από την κορυφή και τους ερυθρολεύκους, οι οποίοι υπέστησαν δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή κόντρα στην ΑΕΚ.

Τακτική για… Όσκαρ από τους θριαμβευτές, με έναν Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας να τον… πεις στο ποτήρι και να «εξαφανίζει» (μαζί με τον Γκιοατά) τον Καρντόσο και τον Ανσαριφάρντ, όταν εκείνος πέρασε στο ματς σαν αλλαγή. Ανούσια και φλύαρη εντελώς η ομάδα του Μπέντο που είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Παραγουανό (από… καραμπόλα), ενώ στην επανάληψη δεν έκανε την παραμικρή κλασική ευκαιρία πλην μιας κεφαλιάς του Ντα Κόστα η οποία σταμάτησε στο… πίσω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό μετά από 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αφού τελευταία ομάδα που είχε αποδράσει από το «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ο ΑΠΟΕΛ, στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 (0-1) για το Europa League. Για το πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στο «κάστρο» τους για πρώτη φορά μετά από 26 μήνες, αφού τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν στις 3 Δεκεμβρίου 2014, με τον ΠΑΟΚ να νικά 2-1 στο Φάληρο. Τέλος, για να βρούμε back to back ήττες των πρωταθλητών πρέπει να γυρίσουμε τρία χρόνια πίσω, όταν είχαν χάσει από τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» (3-0, 2/3/14) και καπάκια από τον «δικέφαλο του βορρά στην Τούμπα (2-1, 9/3/14).