Σταφυλίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κερδίστε τους, μη σας σπάσω τα δόντια»!

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τη Σάλκε εμφανίστηκε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στους παλιούς του συμπαίκτες ενόψει της αναμέτρησης του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής αμυντικός της Άουγκσμπουργκ στη «Real News»..


Για τον προσεχή αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε: «Αν μπορούσα να βρεθώ στα αποδυτήρια της Τούμπας και να μιλήσω με τους παλιούς μου συμπαίκτες, πριν από τον αγώνα, ένα πράγμα θα τους έλεγα: Κερδίστε τους, μη σας σπάσω τα δόντια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την Σάλκε. Πρέπει να την αντιμετωπίσει με σεβασμό, αλλά σε καμία περίπτωση με φόβο. Η Σάλκε είναι μία του ύψους και μια του βάθους.

Έχει σίγουρα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά μπορεί σε ένα παιχνίδι να εμφανιστεί πολύ ανταγωνιστική, όπως στο πρόσφατο 1-1 με την Μπάγερν στο Μόναχο, και στο άλλο να είναι τόσο κακή που να απορείς πραγματικά. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, πλέον κάνει τις ευκαιρίες που δημιουργεί γκολ και πιστεύω ότι έχει ίσες πιθανότητες πρόκρισης με την Σάλκε».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ με τη Σάλκε: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τους δώσει χώρους. Όταν διακρίνουν κάτι τέτοιο, γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Χωρίς φόβο, να κάνει το παιχνίδι του και πιστεύω πως μπορεί στο τέλος να πανηγυρίσει».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Τον Πρίγιοβιτς τον είχα δει απέναντι στην Ντόρτμουντ στο Champions League, όταν σκόραρε δύο φορές. Δεν είναι εύκολο αυτό που κατάφερε. Δείχνει ικανότητα στο σκοράρισμα και αυτό είναι θετικό. Ο Ενρίκε είναι γρήγορος, τεχνίτης, που ψάχνει το γκολ και πιστεύω ότι θα βοηθήσει και αυτός τον ΠΑΟΚ».