Απόψε δεν υπάρχει Βαλεντίνος, μόνο «σεντόνι»

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούμαστε από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη. Το βράδυ έχουμε σέντρα στη φάση των «16» του UEFA Champions League, με έντονο μάλιστα ελληνικό στοιχείο, αφού η Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου αντιμετωπίζει στο «Ντα Λουζ» την Μπουρούσια Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (Cosmote Sport 1HD)....


Το άλλο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού και είναι αυτό ανάμεσα σε δύο παλιές γνώριμες Παρί Σεν-Ζερμέν και Μπαρτσελόνα (COSMOTE SPORT 2 HD). Το πρώτο σφύριγμα και στα δύο ματς θα δοθεί την γνωστή ώρα, δηλαδή στις 21.45.

Την Τετάρτη το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην «Αλιάνζ Αρένα», όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άρσεναλ (ΕΡΤ1, Cosmote Sport 2 HD ) και στο «Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Νάπολι (Cosmote Sport 1HD).

Παράλληλα, συνεχίζονται τα προκριματικά του World League Ανδρών. Η Εθνική ομάδα πόλο φιλοξενεί σήμερα στις 19:00 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά την Κροατία (Novasports2HD), για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.