Γ. Αντετοκούνμπο: «Αποφάσισα να αφοσιωθώ σε αυτό που κάνω και να δώσω τα πάντα για το μπάσκετ»

Το δημοφιλές USA Today έκανε αφιέρωμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα κατορθώματά του. Ο 22χρονος άσος εκφράζει την πεποίθηση πως μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα από ό,τι μέχρι τώρα.

«Όταν βλέπω πως πρέπει να μάθω κάτι, κάθομαι και το γράφω γιατί δεν μπορώ να τα θυμάμαι όλα...
Ήξερα από την πρώτη μέρα πως χρειαζόμουν πολλή δουλειά και πολλές ώρες στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Αποφάσισα να αφοσιωθώ σε αυτό που κάνω και να δώσω τα πάντα για το μπάσκετ, προκειμένου να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ. Μερικές φορές κάποιοι δεν δίνουν ό,τι έχουν. Εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να φτάσω εκεί που θέλω. Κρατώ σημειώσεις, βλέπω βίντεο και θέτω στόχους. Επενδύω σε χρόνο, προσπάθεια και αφοσίωση. Ο κόσμος μού λέει πως παίζω καλά, αλλά πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω πολύ καλύτερα από ό,τι τώρα», δηλώνει ο Giannis.

Ο Τζέισον Κιντ δηλώνει πανευτυχής που ο Αντετοκούνμπο είναι τόσο καλός μαθητής. «Αυτό δείχνει πόσο ξεχωριστός είναι ο Γιάννης. Απορροφά όλες τις πληροφορίες που του δίνουμε. Ένα από τα χαρίσματά του είναι πως μαθαίνει γρήγορα. Είναι ένα σφουγγάρι», αναφέρει ο προπονητής των Μπακς.