Οι επιλογές του Ίβιτς για Σάλκε

Και τώρα Σάλκε! 

Τα τελικά του πλάνα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την γερμανική ομάδα για τους «32» του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (16/02, 22:05) κάνει ο Βλάνταν Ίβιτς, βλέποντας και κάποια ευχάριστα νέα στην τελευταία προπόνηση...
 Ο Δημήτρης Πέλκας τέθηκε στη διάθεσή του με την παρουσία του στο πρόγραμμα της Δευτέρας, ενώ υπολογίζεται κανονικά και ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος πήρε χρόνο στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Εκτός έχει τεθεί ο Χοσέ Κάνιας, που τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου με την ακριτική ομάδα, ενώ για τα χαφ δεν υπάρχει η επιλογή του Κάτσε στην Ευρώπη. Στην επίθεση δεν υπολογίζεται ούτε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Δεν υπολογίζεται και ο Ουάρντα.

Ο Γλύκος θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, Μάτος (δεξιά) και Λέοβατς δεν κουνιούνται και στο κέντρο της άμυνας θα είναι Κρέσπο και Βαρέλα, ενώ αν επιλέξει σχήμα με τρεις ο Ίβιτς θα τους πλαισιώσει ο Μαλεζάς. Τσίμιροτ και Σάκχοφ θα είναι στα χαφ και υπάρχει η επιλογή του Χαρίση για εναλλακτικό πλάνο.

Ο Πέλκας δύσκολα θα παίξει από την αρχή και ρόλο οργανωτή αναμένεται να έχει Μπίσεσβαρ που είναι στις βασικές επιλογές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μεσοεπιθετικά υπάρχουν και οι επιλογές των Κάμπος, Μυστακίδη και Ενρίκε, αλλά όχι του Ουάρντα.