Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Με ένα χρόνο καθυστέρηση προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για τη γραμμή 4 του μετρό

Με ένα χρόνο καθυστέρηση που, προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για τη γραμμή 4 του μετρό που θα ξεκινάει από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και θα καταλήγει στο Γουδί. Ένα έργο πνοής που άρχισε να μελετάται πριν από περίπου 21 χρόνια και υπήρξε έκτοτε στην ατζέντα όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα, πρόκειται να δημοπρατηθεί στα τέλη Μαρτίου....


Αναμφισβήτητα, αποτελεί το κρισιμότερο έργο νέας γενιάς για τον κατασκευαστικό τομέα, δίνοντας πολύτιμη διέξοδο και στον τεχνικό κόσμο, μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων οδικών έργων, στα τέλη Μαρτίου.

Η Αττικό Μετρό έχει υπολογίσει σε 3.500 τις θέσεις εργασίας που θα αναπτυχθούν κατά την κατασκευή του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Τέμπη, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, η χρηματοδότηση του έργου έχει διασφαλιστεί καθώς τα 400 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από το ΕΣΠΑ και το υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ περίπου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.