Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

400 εκατομμύρια χρήστες την ημέρα χρησιμοποιούν το Instagram

Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια χρήστες μπαίνουν στο προφίλ τους στο Instagram κάθε μέρα και ανεβάζουν φωτογραφίες ή κοιτάζουν τις φωτογραφίες των φίλων τους
O Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε οτι κάθε μέρα χρησιμοποιούν το Instagram πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες όταν μόλις πριν περίπου 7 μήνες (Αύγουστος 2016), το Instagram είχε ανακοινώσει οτι ο ίδιος αριθμός χρηστών, ήταν στα 300 εκατομμύρια....


Το Instagram έχει συνολικά 600 εκατομμύρια χρήστες με τους 100 εκατομμύρια από αυτούς να έχουν γίνει μέλη στην υπηρεσία μόλις τους τελευταίους έξι μήνες και όπως φαίνεται ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους να κερδίσει νέους χρήστες και αυτό φαίνεται από τις νέες υπηρεσίες που έχει προσθέσει όπως είναι τα Stories, τη δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης αλλά και μία νέα λειτουργία που φαίνεται πως ετοιμάζει η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν περισσότερες από μία φωτογραφία σε ένα post τους.

Τέλος το Snapchat που έχει “κλέψει” ένα μεγάλο μέρος των λειτουργιών του το Instagram και είναι ο βασικός ανταγωνιστής του πλέον, δεν φαίνεται τουλάχιστόν για την ώρα να είναι το απειλεί μιας και οι συνολικοί του χρήστες είναι 150 εκατομμύρια όσοι δηλαδή είναι πλεόν και οι χρήστες του Instagram Stories.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.