Με 2 αναμετρήσεις ολοκληρώνονται σήμερα τα παιχνίδια του Champions League για την φάση των «16»

Τα παιχνίδια της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνονται σήμερα με δυο ακόμη αναμετρήσεις.

Στην Πορτογαλία, η Πόρτο υποδέχεται την Γιουβέντους και στην Ισπανία, η Σεβίλλη την Λέστερ...


Στο «Ντραγκάο», η Πόρτο καλείται να βρει λύσεις απέναντι στην «Βέκια Σινιόρα» του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης.

Στην Γιουβέντους, το κλίμα διαταράχθηκε μετά την κόντρα του Μπονούτσι με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο παιχνίδι με την Παλέρμο, με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό να μένει εκτός αποστολής για το πρώτο ματς.

Πιθανές Συνθέσεις
Πόρτο:Κασίγιας - Μάξι Περέιρα, Μαρκάνο, Φελίπε, Άλεξ Τέγιες - Ντανίνο, Ερέρα, Ολιβερ Τόρες - Μπραχίμι, Αντρέ Σίλβα, Σοάρες
Γιουβέντους:Μπουφόν - Λιχστάινερ, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Σάντρο - Πιάνιτς, Κεντίρα - Κουαδράδο, Ντιμπαλά, Μάτζουκιτς - Ιγκουαϊν

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη υποδέχεται την Λέστερ. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι πρωταγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, αποδίδοντας σούπερ επιθετικό ποδόσφαιρο. Τιμωρημένος είναι ο Μερκάδο για τους Σεβιγιάνους ενώ ο Τρεμουλινάς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Από την πλευρά της η Λέστερ, απογοητεύει με την εικόνα της μετά την κατάκτηση του τίτλου και βρίσκεται στο όριο της γραμμής παραμονής.  Το θετικό για τον Κλάουντιο Ρανιέρι είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Πιθανές Συνθέσεις
Σεβίλλη:Ρίκο - Μαριαο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ραμί - Ν'Νζόνζι, Ιμπόρα - Βιτόλο, Νασρί, Γιόβετιτς - Μπεν Γεντέρ
Λέστερ:Σμάιχελ - Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουκς - Ντρινκγουότερ, Μαχρέζ, Ν'Ντιντί, Γκρέι - Οκαζάκι, Βάρντι