Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Οι 19 δικαστές και εισαγγελείς που προάγονται

Αναλυτικότερα, σε αρεοπαγίτη προήχθη ο πρόεδρος Εφετών Γεώργιος Παπανδρέου, ενώ προήχθη στο βαθμό του προέδρου Εφετών η Εφέτης Αικατερίνη Βλάχου και στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών ο αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος.

Ακόμη, προήχθησαν σε Εφέτες οι εξής 7 πρόεδροι Πρωτοδικών:....
Σταυρούλα Λιακέα, Χρυσούλα Πάνα, Νικόλαος Κουτρούμπας, Ευγενία Τσιώρα, Γεωργία Στεφανίδου, Μαρία Χατζηανδρέα και Κωνσταντίνος Σαργιώτης.

Παράλληλα, στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προήχθησαν οι εξής 9 εισαγγελείς Πρωτοδικών: Ευαγγελία Καρανίκα, Ηλίας Ζαγοραίος, Νικήτας Θεολογίτης, 'Αννα Νικητοπούλου, Δημήτριος Γκύζης, Ειρήνη Τζίβα, Ελένη Μαυροπούλου, Μαρία Πολιτάκη, Παρασκευή Σάκουλα, Αμαλία Μπακαλώνη, Ευγενία Αυλίδου, Ελένη Σίσκου, Ελένη Τουλουπάκη και Χρήστος Τόλιας.

Πηγή: iefimerida.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.