(Vid) Ανεπανάληπτο! Άδωνις στη Βουλή για Κυριάκο: «Λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος και τεμπέλης»…

Τον Ιούνιο του 2011 λοιπόν, σε μια περίοδο που ο κ. Γεωργιάδης επιτίθετο σε όποιον τολμούσε να μιλήσει για αποχώρησή του από το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και προσχώρησή του στη ΝΔ διερωτώμενος αν όποιος διακινεί τέτοια σενάρια έχει σώας τας φρένας ή μήπως είναι παρανοϊκός ναρκομανής, κλήθηκε να σχολιάσει πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση των βουλευτικών αποδοχών....
Και είπε ο κ. Γεωργιάδης για το σημερινό αρχηγό του:

«Ζούμε στην εποχή του λαϊκισμού, ο οποίος δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Χθες ας πούμε πήρε τη μορφή ενός βαθύπλουτου γόνου του πολιτικού μας συστήματος, ο οποίος βρήκε τη λύση του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας στη βουλευτική αποζημίωση και στα δήθεν προνόμια των βουλευτών».

«Βεβαίως, αν είσαι βαθύπλουτος γόνος μπορείς να έχεις πολλές φιλοσοφικές ανησυχίες. Επειδή προφανώς ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν χρειάζεται να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους άρα δεν έχει καμία ανάγκη για οτιδήποτε όσον αφορά τη λύση των πραγματικών προβλημάτων της ζωής», πρόσθεσε.

Κατέληξε δε ως εξής: «Μια τέτοιου τύπου συζήτηση θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον για να λύσουμε πράγματι τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας και να δώσουμε πράγματι λύσεις στο σταυροδρόμι στο οποίο βρισκόμαστε. Όχι λύσεις λαϊκίστικες τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά λύσεις πραγματικές.

Πηγή: Ομάδα Μνήμης / koutipandoras.gr