Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Άδειες δύο... ταχυτήτων και play-off χωρίς αδειοδότηση ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Σημαντικές αλλαγές αναφορικά με τον τρόπο που θα δίνονται οι άδειες συμμετοχής για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν ανακοίνωσε η ΕΠΟ για τις ομάδες της Super League. 

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να υπάρξουν άδειες δύο... ταχυτήτων ανάλογα με το ποιες ομάδες θα αγωνίζονται στην Ευρώπη και ποιες όχι....
, με όσες έχουν εξασφαλίσει δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς θεσμούς να έχουν κριτήρια ανάλογα με αυτά που έχει θέσει η UEFA.

Αντίθετα, όσες ομάδες συμμετέχουν μόνο στη Super League θα έχουν πιο ελαστικά κριτήρια, ώστε να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση.

Παράλληλα, αλλαγές θα υπάρξουν στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play-off, καθώς όσες τερματίσουν στις θέσεις 2-5, θα δώσουν κανονικά το «παρών» στους αγώνες κατάταξης, αλλά εφόσον στη συνέχεια διαπιστωθεί ότι μία εξ αυτών δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, τη θέση της θα παίρνει η αμέσως επόμενη ομάδα που θα πληροί τα κριτήρια συμμετοχής. 
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.