Στον έλεγχο του ομίλου Βαρδινογιάννη περνά το MEGA!

Το ΜEGA Channel περνά στον όμιλο του ομίλου Βαρδινογιάννη, σύμφωνα με πληφορίες των τελευταίων ωρών, μετά από μια συμφωνία που θα περάσει μέσα από το γενικότερο πλαίσιο ρύθμισης των χρεών των ΜΜΕ που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο θα έχει μόνο ο όμιλος Μπόμπολα (15-20%) από τους παλαιότερους μετόχους....
Ο Σ.Ψυχάρης του ΔΟΛ, προφανώς θα παραδώσει τις μετοχές που καν δεν ελέγχει, αφού έχουν περιέλθει πλέον στα χέρια των πιστώτριων τραπεζών.

Είναι γεγονός ότι ο όμιλος Βαρδινογιάννη, είναι ο μοναδικός σοβαρός επιχειρηματικός όμιλος της χώρας ο οποίος έχει ασχοληθεί με τα ΜΜΕ (στην παρούσα φάση εμφανώς ελέγχει το STAR, αλλά αφανώς εμπλέκεται και σε άλλα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά), ο οποίος ούτε εμπλέκεται σε σκάνδαλα, ούτε αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας.

Και ταυτοχρόνως έχει διάδοχη κατάσταση, πέραν του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Διάδοχη κατάσταση οποία αποδεικνύεται ότι δεν υπολείπεται σε επιχειρηματικές ικανότητες από τον πατριάρχη της οικογένειας.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας θα γίνουν γνωστές μόλις ανακοινωθεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο από την κυβέρνηση.

Το MEGA, εν μέσω της κρίσης έχει αναδειχθεί σε ισχυρό πόλο συλλογής εσόδων, καθώς η απουσία ειδήσεων... μόνο καλό του έχει κάνει!

Αποχρωματίστηκε, απελευθερώθηκε από το κατευθυνόμενο πολιτικό πλαίσιο και έχει γίνει το αγαπημένο κανάλι όλων, προβάλλοντας μόνο ελληνικές σειρές και ελληνικές και ξένες ταινίες.

Φυσικά αυτό δεν θα συνεχιστεί, αλλά ελπίδα όλων των τηλεθεατών είναι να μην επιστρέψει σε αυτό το πλαίσιο των ειδήσεων που το στιγμάτισε και το οδήγησε λίγο πριν από το κλείσιμο...