Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Το Linkedin αλλάζει εμφάνιση!

Το δημοφιλές επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο, Linkedin αλλάζει την εμφάνισή του μετά από πολλά χρόνια και πλέον μοιάζει περισσότερο με τις εκδόσεις που κυκλοφορούν για smartphone και tablets.
Με βασικό στόχο την ευχρηστία και την πολύ εύκολη αναζήτηση, ο νέος σχεδιασμός του Linkedin, που θυμίζει αρκετά αυτόν του Faecbook, φαίνεται πως θα κάνει τη ζωή των χρηστών του ακόμα πιο εύκολη....

Η πρώτη αλλαγή που προσέχει κάποιος στο νέο σχεδιασμό του Linkedin είναι τα χρώματα του τα οποία έχουν αλλάξει λιγάκι.
Εκτός όμως από τα χρώματα στην επάνω αριστερά γωνία της ιστοσελίδας πλέον έχουμε το πεδίο αναζήτησης, στο οποίο κάθε χρήστης μπορεί να βρει πληροφορίες για τους χρήστες, τις εταιρίες, τα groups και ότι άλλο μπορεί να ψάχνει κάποιος στο LinkedIn ενώ και τα μηνύματα έχουν αλλάξει και πλέον θυμίζουν το chat του Facebook αφού πλέον κάθε μήνυμα ανοίγει στο δικό του mini παράθυρο.

Με αυτές τις αλλαγές το Linkedin θέλει να γίνει πιο φιλικό με τους χρήστες για να είναι πιο ενεργοί και να περνάνε περισσότερο χρόνο εκεί και όχι να το θεωρούν απλά ως μία ιστοσελίδα που έχουν βάλει το online βιογραφικό τους.Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.