Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Παππάς στις ΗΠΑ: “Η νέα αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να μάθει ότι η Ελλάδα έχει πετύχει «double score» !”

«Είναι κρίσιμο η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ να γνωρίζει την αλήθεια για την Ελλάδα. Να γνωρίζει ότι η χώρα μας πάει καλύτερα» τόνισε ο Νίκος Παππάς από το δείπνο προς τιμήν των Ελληνοαμερικανικών-μελών της νέας κυβέρνησης, στην Ουάσιγκτον και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να γίνουν πρεσβευτές της χώρας μας στη νέα ημέρα του Λευκού Οίκου!

Ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε με νόημα, “δείχνοντας” προς το Βερολίνο, αλλά και υπαλλήλους του ΔΝΤ … πως «είναι κρίσιμο η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ....
να γνωρίζει την αλήθεια για την Ελλάδα. Να γνωρίζει ότι η χώρα μας πάει καλύτερα», ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να διασφαλίσουμε πως δεν θα επικρατήσουν οι απόψεις συγκεκριμένων ευρωπαϊκών χωρών που δεν θέλουν να αποδεχθούν την ιδέα ότι η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη».

Παράλληλα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αναφορικά με τη «βελτίωση» όπως τόνισε, των συνθηκών στην Ελλάδα παρέπεμψε στα σχετικά οικονομικά στοιχεία. «Δείτε τα νούμερα: 1,8% ανάπτυξη του ΑΕΠ το τελευταίο τρίμηνο. Το 2016 θα κλείσει με ανάπτυξη 0,6%. Η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 2,3%, ενώ ο κοινοτικός μέσος όρος ήταν 0,6%».

«Αυτά τα μεγέθη επιτυγχάνονται ενώ καταφέραμε να πιάσουμε «double score» στο πρωτογενές πλεόνασμα. Άρα, επιστρέφουμε στην ανάπτυξη την ώρα που οι οικονομικοί δείκτες επιδεικνύουν μια ισχυρή δυναμική» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακόμη ο Ν.Παππάς ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η χώρα έχει σταθεροποιηθεί, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ξανά και, σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, περιμένουμε από την ελληνο-αμερικανική κοινότητα να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων».
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.