“Δεν εφησυχάζει” η Περιφέρεια Αττικής – Σε πλήρη ετοιμότητα για τη νέα επιδείνωση του καιρού

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από τη νέα επέλαση του χιονιά και του παγετού.

«Δεν εφησυχάζουμε, είμαστε έτοιμοι και σε διαρκή – ανοικτή επικοινωνία με όλους τους φορείς ώστε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις από τον ερχομό του ψυχρού κύματος, ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια»...
, επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος παρέστη σήμερα Πέμπτη στη συνεδρίαση, του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

«Πρόκειται για το 2ο ημίχρονο ενός αγώνα τον οποίο πρέπει με τη συνδρομή όλων να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς, όπως κατά γενική ομολογία πράξαμε και κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος κακοκαιρίας», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε ότι σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάνταη, θα διατεθούν, εντός της ημέρας, από το Κέντρο Διαχείρισης Βοήθειας για τους Πρόσφυγες, είδη ατομικού εξοπλισμού στους εθελοντές πολιτικής προστασίας της Πεντέλης.

Τέλος, ανέφερε ότι την Κυριακή, σε συνάρτηση με την εξέλιξη του καιρού θα κριθεί, κατόπιν συνεννόηση με τους δημάρχους, εάν θα υπάρξει ανάγκη τροποποίησης του ωραρίου λειτουργίας των σχολείων και σε ποιες περιοχές.

Πηγή: altsantiri.gr