Τούντορ: «Στην Ελλάδα υπάρχει η πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σταθερότητα»

Μια μεγάλη συνέντευξη στη τουρκική εφημερίδα Sabah παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Καραμπούκσπορ, Ιγκορ Τούντορ. 

Ο κροάτης τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάρι Ροντρίγκεζ που αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή....
του στη Γαλατασαράι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Στην Ελλάδα οι περισσότερες ομάδες έχουν κλειστές άμυνες. Στην Τουρκία το επίπεδο είναι υψηλότερο και ο Γκάρι θα έχει το χώρο για να δείξει τις ικανότητες του. Είναι ένα παίκτης που του αρέσει να μαθαίνει και να βελτιώνεται συνέχεια».

Ο Τούντορ μίλησε και για την εμπειρία του στην Ελλάδα τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ για να φτάσει σε επιτυχίες πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα.

«Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αλλά υπάρχει η πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα. Η πραγματικότητα του ΠΑΟΚ είναι ότι αλλάζει διαρκώς παίκτες, προπονητές, διοικητικά στελέχη. Δεν κάναμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα κι αυτό δημιούργησε κακή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ήθελαν αυτό να αλλάξει και για αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης θέλει να κερδίσει, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται σταθερότητα. Πρώτα πρέπει να δημιουργηθεί μία σωστή δομή στην ομάδα και τη διοίκηση. Με τον καιρό, θα τα μάθουν όλα αυτά».