«Κεραυνός» χτύπησε τον Πανιώνιο

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον Πανιώνιο. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν… αφεντικό από την αρχή, ήλεγξε τον ρυθμό του ματς και με κινητήριους μοχλούς του Μασούντ και Μπεν που έκαναν «πράματα και θάματα», δημιουργούσε κινδύνους στα καρέ του Πασχαλάκη. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είχε μπόλικη δουλειά, καθώς στο πρώτο τέταρτο αναγκάστηκε να επέμβει τρεις φορές....
 Στο 3’, ο Μπεν έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά έκανε το ίδιο σε κοντινή κεφαλιά του Κόρμπου. Στο 11’ ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει με την κεφαλιά του Μιχαήλ από καλή θέση να περνάει άουτ, με τον Πανιώνιο να έχει στο 14’ την μεγαλύτερή του ευκαιρία μέχρι εκείνη τη στιγμή με τον Μπεν. Ο επιθετικός από τις Κομόρες ξέφυγε με εξαιρετικό τρόπο από τον Τζημόπουλο και έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σκόνδρας έβαλε σωτήρια προβολή, παραχωρώντας κόρνερ.

Αν το πρώτο τέταρτο ήταν εντυπωσιακό από άποψη ρυθμού και φάσεων, άλλο τόσο απογοητευτική ήταν η συνέχεια. Τα λεπτά περνούσαν, οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους αλλά και την ανωτερότητά τους συνολικά στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δύο λεπτά πριν το φινάλε, χτύπησε ο συνήθης ύποπτος! Ο Μασούντ με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Ανσαριφάρντ στην πλάτη της άμυνας, αυτός έκανε ένα κοντρόλ και με άψογο πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη, που έχει εν μέρει ευθύνη καθώς δεν άπλωσε αρκετά τα χέρια του! Ο Ιρανός επιθετικός δε, στον πανηγυρισμό του έστειλε μήνυμα παραμονής στους «κυανέρυθρους», καθώς με χαρακτηριστική του κίνηση έδειξε πως δεν το… κουνάει από την «πλατεία».