Μίχελ: «Ο Σαββίδης θα αποφασίσει για Ροντρίγκες»

Τις πληροφορίες που θέλουν τη σημερινή ημέρα να είναι κρίσιμη για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γκάρι Ροντρίγκες επιβεβαίωσε ο Λούμπος Μίχελ, μιλώντας στον τουρκικό Τύπο. 

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα…
παραδώσει τον Αφρικανό εξτρέμ, ενώ υπογράμμισε πως ο Ιβάν Σαββίδης θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση.

«Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε συμφωνία με τη Γαλατασαράι, αλλά είμαστε σε κρίσιμη φάση. Ο Γκάρι είναι παίκτης - κλειδί για εμάς και δεν βλέπουμε το θέμα μόνο από οικονομικής πλευράς και φυσικά δεν θα παραδώσουμε τον παίκτη. Περιμένουμε από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να ολοκληρώσει το θέμα. Θα καθίσουμε με τον παίκτη και τον μάνατζερ του και θα μιλήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Σλοβάκος παράγοντας στον δημοσιογράφο Ozgur Sancar και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να επιθυμεί να παίξει στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας: «Φυσικά και θέλει να παίξει στη Γαλατασαράι. Είναι μία πρόκληση γι' αυτόν, μία νέα ευκαιρία, μία σπουδαία εμπειρία και είναι ξεκάθαρος πάνω σε αυτό το ζήτημα».

Καταλήγοντας, ο Μίχελ τόνισε πως ο Σαββίδης είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το μέλλον του Ροντρίγκες: «Σας είπα και πριν ότι δεν είναι θέμα χρημάτων. Είμαστε στη μέση της σεζόν και ο Γκάρι είναι παίκτης - κλειδί για μας. Θα προτιμούσαμε μία πρόταση γι' αυτόν το καλοκαίρι, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ενδιαφέρει μία ομάδα όπως η Γαλατασαράι, γιατί είναι παίκτης με μεγάλες προοπτικές. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ιβάν Σαββίδης. Η Γαλατασαράι έκανε μία πολύ σωστή προσέγγιση και δείχνει ότι επιθυμεί σφόδρα την απόκτηση του παίκτη. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση...».