«Βλέπει» και Λουίς Αλμπέρτο ο ΠΑΟΚ

Συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τα άκρα ο ΠΑΟΚ ώστε να έχει έτοιμες λύσεις για την περίπτωση που πουληθεί τελικά ο Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ. 

Ένα όνομα που βγήκε στην επιφάνεια εσχάτως, είναι, σύμφωνα με τη «Metrosport», του Λουίς Αλμπέρτο....
που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ιταλική ομάδα, αλλά έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές στη Serie A και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα.

Ο 24χρονος Ισπανός έχει περάσει στο παρελθόν (δίχως επιτυχία είναι η αλήθεια) από Σεβίλλη, Λίβερπουλ, όπου έκανε πολύ λίγες συμμετοχές. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έχοντας συμπαίκτη τον πρώην επιθετικό του «δικεφάλου του Βορρά», Λούκας Πέρεθ, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Συνολικά, είχε 31 συμμετοχές την περυσινή σεζόν. Οι 29 ήταν στο πρωτάθλημα (με έξι γκολ και επτά ασίστ) και οι δύο στο Κύπελλο.

Ένα «όπλο» του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι συνεργάζεται με το ίδιο γραφείο μάνατζερ που έχουν τους δικούς του, Χοσέ Κρέσπο και Χοσέ Κάνιας.

inner