Ετοιμάζει… ξεσκαρτάρισμα στη Σίτι ο Πεπ!

Μετά την πρόσφατη κακή εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι (ήττα με 4-0 στην Έβερτον) και ενώ η σεζόν δεν εξελίσσεται γενικότερα καλά για τους «πολίτες» και τον Πεπ Γκουαρντιόλα, η ανάγκη για σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι αλλά και η αποχώρηση αρκετών παικτών πρέπει να θεωρείται δεδομένη, βάσει του εν λόγω δημοσιεύματος!...


Παρελθόν λοιπόν από την Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να αποτελέσουν οι Τουρέ, Ζαμπαλέτα, Σανιά, Κλισί, Νάβας και Καμπαγέρο, των οποίων τα συμβόλαια υποστηρίζεται πως δεν θα ανανεωθούν. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό το σενάριο της αποχώρησης των Κολάροφ-Κομπανί, αν έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τους διοικούντες του συλλόγου.

Στο Μάντσεστερ ενδέχεται να γυρίσουν και οι δανεικοί της ομάδας, δηλαδή οι Χαρτ, Μπονί, Νασρί και Μανγκαλά, με τους οποίους θα γίνουν συζητήσεις για μακροχρόνια συμβόλαια, ώστε να παρέχουν έξτρα λύσεις στο δυναμικό των «πολιτών».

Αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Για τον Καταλανό τεχνικό, οι Αϊμερίκ Λαπόρτ (της Μπιλμπάο), Νταβίντ Αλάμπα (της Μπάγερν Μονάχου) και Αντουάν Γκριζμάν (της Ατλέτικο Μαδρίτης) είναι οι προτεραιότητες του ερχόμενου καλοκαιριού, περιπτώσεις πάντως δύσκολες από κάθε άποψη (οικονομική και μη) στο να πραγματοποιηθούν.

Πηγή: england365.gr