Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ποιο “όργανο” θα μας προστατεύει … από τα “όργανα” ; …

(“Τι θέλουν να κρύψουν” αναρωτήθηκε ο υπ Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, για το αίτημα των καναλαρχών, (που τελικά αρχικά ευοδώθηκε, έστω και από … δικαστική καραμπόλα ) να εξαιρεθούν και εκείνοι της προθεσμίας υποβολής δήλωσης Πόθεν Έσχες…) 
ΤΙ θα ήθελαν να κρύψουν; Και τίποτα να μην είχαν να κρύψουν, ο Νόμος του Πόθεν Έσχες (έστω, έτσι όπως τον κατάντησε το “αμφιλεγόμενο” ΣτΕ) πρέπει να εφαρμοστεί, όπως σε ΟΛΕΣ ανεξαίρετα τις σοβαρές χώρες από ΟΛΟΥΣ ανεξαίρετα με πρώτους και καλύτερους του δικαστές που … αυτοεξαιρέθηκαν !!!! Και το ερώτημα είναι, ΠΟΙΟ είναι το όργανο που θα μας προστατεύει από ένα “αμφιλεγόμενο” σύστημα ΣτΕ (που κακώς υπεισέρχεται και εκδικάζει συνταγματικά ζητήματα);;;
Μα φυσικά η θέσπιση Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου (που είμαστε πλέον η ΜΟΝΗ χώρα της ΕΕ που δεν έχει !!!) !!!
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.