Η ελληνική Νobacco... εισέβαλε (ατμίζοντας) στη Γερμανία

Το πρώτο της κατάστημα στη Γερμανία άνοιξε η Nobacco την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στην πόλη Έσσεν. Η γερμανική αγορά αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchise και η συμφωνία αφορά το κρατίδιο Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας με ορίζοντα το άνοιγμα έξι καταστημάτων την επόμενη τριετία.

Με το νέο σημείο στο Essen η Nobacco έχει ολοκληρώσει το πλάνο ανάπτυξής της για το 2016...
, με 22 νέα καταστήματα μέσα στη χρονιά και με τη συνεργασία στα ΕΛΠΕ σε 15 σημεία, όπου οι καταναλωτές μπορούν να  προμηθευτούν αναλώσιμα και κυρίως υγρά αναπλήρωσης.


Πέρα από την Γερμανία, η Nobacco, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα που φτάνουν αυτή τη στιγμή τα 65, ενώ πριν από λίγους μήνες εγκαινίασε τα πρώτα 2 της καταστήματα και στη Ρουμανία. Συγκεκριμένα,  ξεκινώντας με ένα pavilion στο εμπορικό κέντρο AFI Palace Cotroceni στο Βουκουρέστι και συνεχίζοντας με το πρώτο Nobacco Shop στο εμπορικό κέντρο Parklake, η εταιρεία σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ρουμανία.

Το άλμα εξωστρέφειας της NOBACCO, έρχεται να επισφραγίσει μία πορεία 8 χρόνων ανάπτυξης για μια εταιρεία, που εκτός των άλλων, , συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την παραγωγή των υγρών αναπλήρωσης και πρόσφατα εγκαινίασε την λειτουργία του Nobacco Design Center για τον σχεδιασμό και την παραγωγή καινοτόμων συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου.