«Μετωπική» Μελισσανίδη με τη NOVA!

Έτοιμη για μετωπική σύγκρουση με τη NOVA είναι η ΑΕΚ! 

Με τις σχέσεις των δυο πλευρών να είναι εδώ και καιρό διαταραγμένες, η αποστολή ενός εξωδίκου από την πλευρά του συνδρομητικού εξελήφθη ως αιτία «πολέμου» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη....


Εδώ και καιρό η «Ένωση» θεωρεί ότι αδικείται από τα χρήματα που εισπράττει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Και το αιτιολογεί με το γεγονός ότι αμέσως μετά τον υποβιβασμό της κόπηκε 1,45 εκατ. ευρώ από την κεντρική διαχείριση, ενώ με την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα το συγκεκριμένο ποσό δεν πήγε στην ίδια, αλλά… μοιράστηκε σε όλες τις ομάδες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισπράττει πολύ λιγότερα χρήματα από τους ανταγωνιστές της και να λαμβάνει επί διετία ποσό (1,5 εκατ. ευρώ) που αντιστοιχεί σε… νεοφώτιστη ομάδα. Κάτι που θεωρείται ακόμα πιο σκανδαλώδες για τους «κιτρινόμαυρους», από τη στιγμή που θεωρούν ότι υπάρχουν «δεύτερες συμβάσεις» με κάποιες ΠΑΕ «και συγκεκριμένα μια μεγάλη», οι οποίες θα ζητήσει να ανοίξουν.

Παρόλο λοιπόν που το συγκεκριμένο θέμα έχει τεθεί επανειλημμένως υπόψιν της NOVA (μεταξύ άλλων και στη συνάντηση γνωριμίας του Μηνά Λυσάνδρου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet, Μάνο Παπαδόπουλο, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη) το συνδρομητικό κανάλι επιμένει στη θέση του: Ότι δεν φέρει το ίδιο ευθύνη για την κατανομή του ποσού, αλλά η Σούπερ Λίγκα.

Ενώ λοιπόν η ΑΕΚ νιώθει ήδη «ριγμένη», έγινε αποδέκτης την περασμένη Δευτέρα ενός εξωδίκου από τη NOVA. Σε αυτό η συνδρομητική (επικαλούμενη εξώδικο της ΠΑΕ στις 10 Μαρτίου 2016) επαναλαμβάνει ότι δεν φέρει ευθύνη για την κατανομή του 1,45 εκατ. ευρώ, καλεί την ομάδα «να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη συνεργασία» και προειδοποιείται με ποινές και ενεργοποίηση ρητρών σε περίπτωση που κινηθεί εναντίον της κεντρικής διαχείρισης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που ένιωσε προσβεβλημένος και αποφάσισε η ΑΕΚ να βγει στα χαρακώματα με τη NOVA. Γι’ αυτό έδωσε εντολή να απαντήσει η ΠΑΕ επίσης με εξώδικο, όπου θα ζητά ανάκληση των προειδοποιήσεων και θα τονίζει ότι η συνδρομητική «δεν επόπτευε ως όφειλε» τον τρόπο κατανομής του ποσού που είχε αφαιρεθεί μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.