ΕΡΤ: Ο …(στρατιωτικός), “οδικός χάρτης” της Κεντροαριστεράς !

Αυτό πια με την ΕΡΤ δεν ονομάζεται Δημόσια Τηλεόραση αλλα… ο “οδικός χάρτης της κεντροαριστεράς” !!! Η κ Βάλια Πετούρη, το προηγούμενο Σάββατο είχε τη Φώφη ( συνδέονται και με κουμπαριά, μαθαίνω ), αύριο, μία ημέρα μετά την εξαγγελία της επιστροφής της 13ης σύνταξης σε 1.700.000 συνταξιούχους, από τους οποίους την είχε κόψει τον Δεκέμβρη του 2010 το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, του Βενιζέλου και της Φώφης και από τότε, 5 χρόνια Σaμαρο-Βενιζέλων...
και Φώφης-Στουρνάρα, όποτε κάποιος ρωτούσε για τη 13η σύνταξη εισέπραττε ένα “forget it Yannis”… και 5 ημέρες μετά το ιστορικό Eurogroup όπου ανακοινώθηκε η απομείωση σε πρώτη φάση του ελληνικού χρέους κατά 45 δις ΧΩΡΙΣ ούτε ένα νέο μέτρο, … η κ Βάλια Πετούρη, δημοσιογράφος και εκπομπάρχης στη Δημόσια Τηλεόραση επιλέγει να φιλοξενήσει τον άνθρωπο που … “έκοψε” και την 13η σύνταξη και άλλες 11 συντάξεις με το ολέθριο PSI που ξετίναξε τα Ασφαλιστικά Ταμεία των συνταξιούχων. Τον Ευάγγελο Βενιζέλο … Άντε βρε! Με το καλό τον Γιωργάκη, την άλλη βδομάδα και την τελευταία του χρόνου τον Σημίτη… Έτσι για να “μπει καλά” η νέα χρονιά !!!

ΥΓ: Ποιος ΣΚΑΙ, ποιο STAR, ποιος ΑΝΤ1 ; ΕΡΤ κυρίες και κύριοι. “Στρατιωτικό” Ίδρυμα Ενημέρωσης Κεντροαριστερών Δυνάμεων … Προοο…σχηηηή !!!