Τσέλσι με καρδιά πρωταθλήτριας!

Είχε την τύχη με το μέρος της.

Είχε την ικανότητα να κάνει αυτό που δεν μπορούσε να κάνει η αντίπαλός της. 

Κυρίως, όμως, είχε μέταλλο πρωταθλήτριας!

Μια Τσέλσι που…
άφησε και την ψυχή της στο ''Etihad'', έκανε τρομερή ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι και επικρατώντας 3-1 των «πολιτών», απέκτησε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στην κορυφή έναντι της ομάδας του Πεπ!

Η τελευταία, προηγήθηκε στο καλύτερο σημείο της αναμέτρησης, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με αυτογκόλ του Κέιχιλ. Στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου 45λέπτου, δε, η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να πετύχει και δύο και τρία γκολ, αλλά Αγουέρο και Ντε Μπρόινε (είχε απίστευτο δοκάρι) βρέθηκαν στη χειρότερη, ίσως, μέρα τους για φέτος… ξυπνώντας τους «μπλε».

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Κόστα, από καταπληκτική μπαλιά του Φάμπρεγας, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Οταμέντι να τον κοντράρει και ισοφάρισε με δυνατό, δεξί σουτ, ενώ στο 70', σε μία εξαιρετική αντεπίθεση, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έκανε την κάθετη για τον Γουίλιαν, που πλάσαρε ιδανικά για το 2-1 και την ολική ανατροπή, προκαλώντας… φρενίτιδα στον Αντόνιο Κοντέ! Και ενώ οι παίκτες της Σίτι έψαχναν να βρουν τι τους… χτύπησε, ο Αζάρ «χτύπησε» στο 90’, «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα» μια επικής εμφάνισης στο τελευταίο μισάωρο και η Τσέλσι έφυγε από τον αγγλικό Βορρά με μία σπουδαία νίκη!

Στο φινάλε, το ματς έγινε… ροντέο, καθώς είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών και δύο αποβολές για τους «πολίτες», με τον Αγουέρο να χτυπάει τον Νταβίντ Λουίζ πολύ άσχημα και τον Φερναντίνιο να αρπάζει τον Φάμπρεγας από τον λαιμό, τον Ισπανό να πέφτει πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες και τον Τέιλορ να βγάζει ορθά την κόκκινη και στον Βραζιλιάνο χαφ.