Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι αναρχικοί μοιράζουν φυλλάδια στα Εξάρχεια για να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα

Να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους από τα Εξάρχεια ζητούν με φυλλάδια που μοιράζουν και αφήνουν πάνω στα οχήματα κουκουλοφόροι, ενόψει των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας....
μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους. Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μοναδική διέξοδος», αναγράφεται στο χαρτί που άφησαν αναρχικοί σε παρμπρίζ αυτοκινήτου στα Εξάρχεια, και το οποίο υπογράφουν οι «Σύντροφοι για την κοινωνική αυτοοργάνωση».

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.