ΜΥΘΙΚΗ πρόταση για Ρονάλντο από Κίνα!

Αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα στην Κίνα δεν έχει προηγούμενο. Ομάδες της χώρας καταθέτουν απίθανες προτάσεις δελεάζοντας αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ήδη αρκετοί εξ αυτών δεν έχουν πει «όχι».

Το SkySports αποκάλυψε πριν λίγες ώρες πως ο νέος μεγάλος στόχος των Κινέζων είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο....
και η Marca αποκαλύπτει λεπτομέρειες που προκαλούν ίλιγγο στο σημερινό της φύλλο.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, ομάδα που δεν κατονομάζεται, είναι διατεθειμένη να προσφέρει 250 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ και συμβόλαιο με 100 εκατ. ευρώ ετησίως (!) στον Πορτογάλο σταρ για να τον κάνει δικό της.

Μιλάμε για συμβόλαιο, δηλαδή, που θα αποφέρει στον 32χρονο άσο 273.000 ευρώ τη μέρα! Μάλιστα οι Κινέζοι είναι βέβαιοι πως θα κάνουν απόσβεση αυτού του ποσού στην τεράστια αγορά τους.

Κι όμως, η Ρεάλ, αλλά και ο ίδιος ο Ρονάλντο δεν «ψήνονται» και αρνήθηκαν να μπουν σε οποιαδήποτε διαδικασία συζήτησης. Ο παίκτης είναι ευτυχής στη Μαδρίτη, πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 και οι φιλοδοξίες του σε αγωνιστικό επίπεδο δεν του επιτρέπουν καν να σκεφτεί να φύγει από την κορυφαία ποδοσφαιρική σκηνή του πλανήτη για να πάει σε ένα ανερχόμενο μεν, αλλά πολύ μικρότερης προβολής και σημασίας πρωτάθλημα.