Εχτισαν την είσοδο του υπουργείου Υγείας οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Αττικής [εικόνες]

Σε ένα πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας προχώρησαν οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείου Υγείας.

Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν μαζί τους ό,τι χρειαζόταν προκειμένου να χτίσουν συμβολικά την είσοδο του υπουργείου Υγείας καθώς όπως υποστηρίζουν  το «το υπουργείο δεν χρειάζεται αφού οι αποφάσεις έρχονται από τις Βρυξέλλες»...

«Θέλουμε να αναδείξουμε το κακό χάλι που έχουν σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία και ταυτόχρονα ότι οι αποφάσεις οι πολιτικές για τη δημόσια Υγεία δεν λαμβάνονται από την ελληνική κυβέρνηση», δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τις προσλήψεις στα νοσοκομεία που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι το μόνο που έχει παραμείνει στο υπουργείο είναι «η αλαζονεία και ο κυνισμός του κ. Πολάκη, ενώ εξήγησε ότι «οι εργαζόμενοι αυτοί δεν θα καλύπτουν βάρδιες». Παράλληλα ο κ. Γιαννάκος κατήγγειλε ότι επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το προσωπικό μειώθηκε κατά 7.500 χιλιάδες. Παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λόγω ελλείψεων σε υλικά και φάρμακα, ενώ προειδοποιήσε ότι θα κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.