Κι όμως: Ο Μουρίνιο «κατηγορεί» την Τσέλσι ότι παίζει άμυνα!

Έχει κατηγορηθεί ότι με τις ομάδες του, έβαζε... πούλμαν μπροστά από το τέρμα, αλλά τώρα έχει αλλάξει –ίσως από ανάγκη και όχι επιλογή- φιλοσοφία. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δε, έφτασε στο σημείο να αφήσει τα καρφιά του για την πρώην ομάδα του, σχολιάζοντας τον αμυντικό προσανατολισμό της Τσέλσι.

Για τον Special One, είναι δύσκολο να καλυφθεί η απόσταση από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, αφού τόνισε πως η ομάδα του Κόντε κοιτάει μόνο πως θα πετύχει ένα γκολ και στη συνέχεια πως θα κάτσε πίσω...


Πάντως, είπε ότι αυτό το κάνουν πολύ καλά, αλλά δεν τους ενδιαφέρει το θέαμα και πως θα ικανοποιήσουν τον κόσμο.

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να παραδεχτούμε πως είναι δύσκολο να καλύψουμε τη διαφορά που μας χωρίζει με την Τσέλσι. Δεν είναι μόνο οι 13 βαθμοί αλλά και η αμυντική φιλοσοφία της ομάδας του Κόντε που δυσκολεύει αυτό το εγχείρημα.

«Πετυχαίνουν ένα γκολ και κερδίζουν. Αμύνονται πολύ και είναι καλοί σε αυτό. Προηγούνται στο σκορ και στη συνέχεια οι αλλαγές που κάνουν στοχεύουν στην θωράκιση των μετόπισθεν. Δεν ενδιαφέρονται για το τι θα πει ή τι θα σκεφτεί ο κόσμος. Το μόνο που θέλουν είναι να κερδίζουν και για το λόγο αυτό δεν θεωρώ πιθανό να χάσουν πολλούς βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος» είπε ο Μουρίνιο.