Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Τουρκικό “μάτι” στην Ελλάδα – Πως κατασκοπεύει ο Ερντογάν

Το όνομα αυτού Gokturk-1 και είναι ο κατασκοπευτικός δορυφόρος των Τούρκων που από σήμερα το απόγευμα θα μπορεί κάθε 90 λεπτά να στέλνει τις ευκρινέστερες φωτογραφίες που είχε ποτέ στη διάθεσή της η τουρκική πολεμική αεροπορία.
Ο τουρκικός δορυφόρος είναι εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Λέγεται μάλιστα ότι έχει τη δυνατότητα να στείλει φωτογραφίες....
με διαφορά μόλις ενός μέτρου, απίστευτης ευκρίνειας δηλαδή, και μάλιστα μαζικά.

Υπολογίζεται ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία θα έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει από τον δορυφόρο περίπου 60.000 φωτογραφίες το χρόνο!

Μάλιστα ο δορυφόρος έχει δυνατότητα να κάνει μια ολόκληρη περιστροφή της γης μέσα σε μόλις 90 λεπτά γεγονός που τον καθιστά ένα μοναδικό όπλο στα χέρια των Τούρκων καθώς μπορεί να διαβιβάζει συνεχώς φωτογραφίες με τις εξελίξεις όπου επιλέγει το τουρκικό επιτελείο, αφήνοντας ελάχιστα κενά μέσα στην ημέρα.

Ο δορυφόρος εκτοξεύεται σήμερα το απόγευμα από τη Γαλλική Γουιάνα.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.