Μέχρι αύριο κρίνονται τα πάντα στον Παναθηναϊκό

Σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι έτοιμος να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να είναι έτοιμος να αλλάξει τα δεδομένα τόσο διοικητικά, όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως μετέφερε ο Βασίλης Βέργης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6....
οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για τους «πράσινους», με τον Γιάννη Αλαφούζο να παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, φαίνεται πως θα έχουν ολοκληρωθεί η διεργασίες και θα έχουν σφραγίσει τα πρόσωπα «κλειδιά» και τα νέα πόστα στην ΠΑΕ.

Εντός της ημέρας είναι πιθανό, ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Τάκη Μπαλτάκο ώστε να ξεκαθαρίσει το πόστο που θα αναλάβει το πρώην στέλεχος της ΚΑΕ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο πάντως, πως αν ο Τάκης Μπαλτάκος μπει στα της ΠΑΕ, τότε θα έχει επιτελικό και ενεργά διοικητικό ρόλο.

Το επόμενο που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, είναι το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Αυτή τη στιγμή, Νίκος Λυμπερόπουλος και Κώστας Αντωνίου είναι οι επικρατέστεροι, αλλά την τελική απόφαση θα πάρει όπως είναι λογικό ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όσον αφορά την θέση του team manager, μάλλον δεν θα υπάρξει πρόσωπο που θα αναλάβει αυτό το ρόλο, αφού στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως είτε ο Αντωνίου, είτε ο «Λύμπε» μπορούν να διαχειριστούν αυτό το κομμάτι από τη στιγμή που θα αναλάβουν.

Όταν κλείσουν αυτά τα δύο βασικά θέματα, τότε σειρά έχουν οι εξελίξεις στο «τριφύλλι» που αναμένονται σαρωτικές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο νέος τεχνικός διευθυντής θα κάτσουν το αμέσως επόμενο διάστημα στο τραπέζι και θα αποφασίσουν για τις αποδεσμεύσεις αρχικά και στη συνέχεια για τα μεταγραφικά, αφού είναι δεδομένο ότι ο Ουζουνίδης θέλει παίκτες που να μπορούν να υποστηρίξουν το πρότζεκτ του.