Επική δήλωση για Βιεϊρίνια και ΠΑΟΚ!

Με αφορμή την κλήρωση του Europa League και τη "μάχη" της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Νάλντο, ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Σάλκε, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ.
Ο 30χρονος στάθηκε στην παρουσία του αγαπημένου της "ασπρόμαυρης" κερκίδας, αποκαλύπτοντας πως ο Πορτογάλος του...
έμαθε πολλά για τον ΠΑΟΚ:

"Ο Βιεϊρινια -που ήμασταν συμπαίκτες στην Βόλφσμπουργκ- έπαιζε στον ΠΑΟΚ και πάντα μου έλεγε υπέροχα πράγματα για τον σύλλογο. Θα είναι ενα δύσκολο ματς, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να προκριθούμε...".

Από την πλευρά του, ο Καμερουνέζος Ερίκ Μαξίμ Τσουπό-Μοτίνγκ δήλωσε: "Θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Ο στόχος μας όμως είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα πάμε καλά σε αυτή τη διοργάνωση. Ο ΠΑΟΚ είναι μία παθιασμένη ομάδα. Ανυπομονώ για αυτές τις δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις".

Ο αρχηγός της Σάλκε, Μπένεντικ Χέβεντες στάθηκε στην γεμάτη από κόσμο Τούμπα, σημειώνοντας: "Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση από πολλές απόψεις γιατί οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από τη σεζόν 2013/14. Επιπλέον, αυτήν την φορά θα παίξουμε στην Ελλάδα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε ένα γεμάτο γήπεδο..."