Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

80.000 στον Μπίκα και 220.000 στις Ενώσεις από την UEFA

Το ποσό των 300.000 ευρώ απέστειλε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ μετά από σχετική εισήγηση που έκανε ο επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Όπως έχει αποφασιστεί από τα χρήματα αυτά, τις 220.000 ευρώ θα τις μοιραστούν οι 54 ΕΠΣ αλλά και η Football League....
σε μια κίνηση «καλής θέλησης» από τον κ.Κουτσοκούμνη.

Υπολογίζεται ότι στα ταμεία της κάθε Ένωσης θα μπουν περίπου 4.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο είχε δοθεί και πέρσι από τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας αλλά μόνο στις Ενώσεις αυτές που δήλωναν υπέρμαχες του προέδρου της ομοσπονδίας,

Οι 80.000 ευρώ που απομένουν από το σύνολο των 300.000 ευρώ θα δοθούν στον αρχιδιαιτητή, Γιώργο Μπίκα για να αποκατάσταση των ζημιών στο σπίτι του από τον εμπρησμό στις 9 Σεπτεμβρίου: Μια ενέργεια που είχε προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέχρι και τη προσωρινή διακοπή όλων των πρωταθλημάτων.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.