Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Σκάνδαλο εκατομμυρίων στην ΕΠΟ, με πολιτική “οσμή”! Πλήρωναν άλλη εταιρεία, παρότι είχαν ενημερωθεί 54 φορές για την εκχώρηση δικαιωμάτων !!!

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ άφησαν ανεξόφλητη οφειλή ύψους 3,4 εκατ. ευρώ στην εταιρία «Εθνική Factors». Σύμφωνα, με την ανακοίνωση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, η ΕΠΟ είχε συνάψει σύμβαση συνεργασίας για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών με την εταιρεία Eurostar (Travel Plan), η οποία όμως εκχώρησε τα δικαιώματά της στην «Εθνική Factors»....


Οι διοικήσεις της Ομοσπονδίας, όμως, εξακολουθούσαν να πληρώνουν την Eurostar, παρότι από τον Απρίλιο του 2012 ενημερώθηκαν 54 φορές για τη συγκεκριμένη απαίτηση.

Η στάση της ΕΠΟ, ωστόσο, δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα η «Εθνική Factors» να εξασφαλίσει δικαστική διαταγή πληρωμής, βάσει της οποίας προχώρησε σε κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία δεν μπορεί πια να κάνει πληρωμές, με την Π.Δ.Ε. να ενημερώνει ότι θα παραπέμψει όλα τα στοιχεία στον οικονομικό εισαγγελέα…

Πηγή: left.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.