«Όχι» από Μουρίνιο στη μεταγραφή των 45 εκατομμυρίων!

Μπορεί όλα τα δημοσιεύματα του αγγλικού και πορτογαλικού Τύπου να θεωρούσαν δεδομένη μέχρι και χθες τη μεταγραφή του Βίκτορ Λίντελοφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το –έγκυρο- BBC ήρθε πριν από λίγο να ανατρέψει τα πάντα! 

Το δημοσίευμα του bbc.com, το οποίο υπογράφει ο Σάιμον Στόουν (που φημίζεται για τις καλές....
«άκρες» που έχει στο Όλντ Τράφορντ), αναφέρει ότι τελικά ο Ζοσέ Μουρίνιο άναψε «κόκκινο» στην υλοποίηση του συγκεκριμένου deal!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του αμυντικού της Μπενφίκα Βίκτορ Λίντελοφ τον Ιανουάριο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε να ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Σουηδό στόπερ. Ωστόσο, η πληροφόρηση του BBC Sport είναι ότι οι Φιλ Τζόουνς και Μάρκος Ρόχο έπεισαν τον Μουρίνιο ότι δεν χρειάζεται να αγοράσει παίκτη για το κέντρο της άμυνας.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ως κάλυψη για τη θέση του στόπερ και τους Μπεϊλί, Σμόλινγκ και Μπλιντ.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δαπανούσε 45 εκατ. ευρώ για τον Λίντελοφ και ο Σουηδός θα γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία της. Μάλιστα, έγινε λόγος και για την επιλογή της φανέλας με το νούμερο 2 από τον Λίντελοφ.
Από τη στιγμή όμως που οι Τζόουνς και Ρόχο έπαιξαν μαζί στο κέντρο της άμυνας στις 6 Νοεμβρίου, στο 3-1 επί της Σουόνσι, η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη για 11 διαδοχικά ματς. Αυτό μάλιστα είναι το καλύτερο σερί της από τότε που αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το 2013. Από αυτά τα 11 παιχνίδια, οι Ρόχο και Τζόουνς ήταν δίδυμο στα 9, δεχόμενοι 7 γκολ», έγραψε ο Σάιμον Στόουν στο BBC.