Τυφώνας το «Kick Off», σάρωσε σε τηλεθέαση!

Με ποσοστά που την καθιστούν πλέον τη Νο1 αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το κυριακάτικο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ πέτυχε έναν πραγματικό θρίαμβο τη νύχτα του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Το «Kick Off» έκανε μέσο όρο 11% και νίκησε –ακόμα μία φορά- κατά κράτος την ιστορική «Αθλητική Κυριακή», η οποία δεν ξεπέρασε το 8,8%....
 Οι επιδόσεις που κατέγραψαν τα «μηχανάκια» της Nielsen ήταν πραγματικά εντυπωσιακές για τo «Kick Off». Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίωρο της μετάδοσής του, δηλαδή αμέσως μετά τη λήξη του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», κινήθηκε αποκλειστικά σε διψήφια ποσοστά-ρεκόρ. Σε αυτό το διάστημα η τηλεθέασή του εκτοξεύτηκε ακόμα και στο 20,6%!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο τέταρτα, από 21.45-21.59 και από 22.00-22.14, το μερίδιο του Kick Off ήταν στο 14,1% και στο 18,1% αντίστοιχα!

Μάλιστα, σε αυτά τα δύο τέταρτα, ο ΣΚΑΪ βρισκόταν σταθερά στην κορυφή, έχοντας την υψηλότερη τηλεθέαση μεταξύ όλων των καναλιών!

Ενδεικτικό της απόλυτης κυριαρχίας της εκπομπής του ΣΚΑΪ έναντι του αντίστοιχου προγράμματος της ΕΡΤ που μεταδιδόταν την ίδια ώρα, είναι και το εξής στοιχείο: από τις 21.39 που ξεκίνησε το «Kick Off» έως τις 22.10 που διέκοψε για χάρη της κλήρωσης του Τζόκερ, η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ δεν έκανε σε κανένα σημείο διψήφιο νούμερο και το peak της ήταν 8,9% (ενώ ο ΣΚΑΪ «χτυπούσε» και 20άρια)!