Inside World Football: «Βρωμάει η τοποθέτηση Γιαννίκου στη FIFA»

Με μορφή χιονοστιβάδας συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Μετά τις εφημερίδες «Sun» και «Suddeutsche Zeitung», ήρθε νέο χτύπημα από το «Inside World Football»...
 Με αφορμή την πρόσληψη του Θόδωρου Γιαννίκου από τη FIFA, η βρετανική ιστοσελίδα αφήνει σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς και τα κίνητρα της παγκόσμιας ομοσπονδίας και τα συνδέει ευθέως με τον Ολυμπιακό.

«Κάθε ελπίδα για μια σωστή διοίκηση στη FIFA μπορεί να πεθάνει στον Πειραιά», σημειώνεται, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο διορισμός του Γιαννίκου σε μια από τις πιο σημαντικές θέσεις (σ.σ. Διευθυντής Μελών Ομοσπονδιών) «βρωμάει».

Εξάλλου, η ιστοσελίδα τονίζει ως πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Γιαννίκος έχει απόλυτη γνώση των τεκταινομένων στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Αφού συνδέεται, δε, η τοποθέτησή του σε αυτό το πόστο με το γεγονός ότι ο ισχυρότατος Θόδωρος Θεοδωρίδης, είναι γιος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η βάση εξουσίας της FIFA θα ριζώσει στα χέρια ανθρώπων που έχουν στενούς δεσμούς με μια ομάδα που μαστίζεται από σκάνδαλα».