Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

H Intralot ξεπούλησε στη χώρα των... Ινκας και έβγαλε 69 εκατ. δολ.

Σε μεταβίβαση ποσοστού 80% των δραστηριοτήτων της στο Περού προχώρησε ο Όμιλος της Intralot, στην NG Entertainment Peru S.A.C. έναντι τιμήματος 68,7 εκατ. δολαρίων

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συναλλαγής η οποία ολοκληρώθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2014, ο Όμιλος Intralot ....
θα διατηρήσει την παρουσία του στην αγορά του Περού κατέχοντας το υπόλοιπο 20% και θα συνεχίσει να παρέχει στις τοπικές δραστηριότητες τεχνολογικές υπηρεσίες και λύσεις.


Ο Όμιλος Intralot  λειτουργεί αριθμοπαιχνίδια και αθλητικά στοιχήματα στη χώρα μέσω ενός δικτύου 3.700 σημείων πώλησης (POS) και του διαδικτύου.

Η συναλλαγή συμβαδίζει με τη στρατηγική του ομίλου Intralot για τη δημιουργία, σε επιλεκτικές χώρες, στρατηγικών συνεργασιών με ισχυρούς τοπικούς εταίρους που προσφέρουν σημαντικές συνέργειες καθώς και την τεχνογνωσία της τοπικής αγοράς, ενισχύοντας την ανάπτυξη των τοπικών εταιριών.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.