Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

“Κυψέλη” ανθρωπιάς το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κέντρο Δομών Κοινωνικής Φροντίδας από την Περιφέρεια Αττικής!

Στον αγιασμό, του υπό ανέγερση Πολυδύναμου Βιοκλιματικού Κέντρου Δομών Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Ιλίου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου, αναφέρθηκε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου στη σημασία που έχει για την Περιφέρεια Αττικής η διερεύνηση των δομών κοινωνικής παρέμβασης...


Στο σύντομο χαιρετισμό της η Ρένα Δούρου, σημείωσε ότι το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κέντρο Δομών Κοινωνικής Φροντίδας, εντάσσεται στις δράσεις που αφορούν στην προστασία των πιο ευάλωτων κοινωνικών και ευχήθηκε «να μην υπάρχει στο μέλλον ανάγκη αντίστοιχων έργων, που εντάσσονται στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης». Συμπλήρωσε, επίσης, ότι η Περιφέρεια δίνει προτεραιότητα στη διερεύνηση των δομών κοινωνικής παρέμβασης και ότι το συγκεκριμένο κτίριο «αποτελεί πρότυπο έργο κοινωνικής μέριμνας που θα αποδώσει πολλαπλάσιο κοινωνικό όφελος», αφού θα στεγάσει τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στον Δήμο, καθώς και την ίδρυση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων – Μ.Φ.Η. (Γηροκομείο). Σημείωνεται ότι το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κέντρο Δομών Κοινωνικής Φροντίδας είναι συνολικού προϋπολογισμού 9.950.000 ευρώ και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή: left.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.