Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Φουχτελιστες &Φουχτελιστριες

 Ελλην Φορολογούμενος
 Τα φουσάτα του κ. Φούχτελ , περάσαν ……. εκείνο όμως που εκπλήσσει, είναι η θέρμη των εγχώριων Φουχτελιστών. Η απάντηση σίγουρα θα βρίσκεται , στην ίδια την κατάσταση που έχει περιέλθει η Αυτοδιοίκηση των καιρών των μνημονίων , αλλά αυτές οι ενέργειες γίνονται, από την ιδεολογική ταυτότητα και διαστροφή των αιρετών της, Σίγουρα υπάρχουν χρόνιες  παθογένειες και νοοτροπίες, που είναι κυρίαρχες στην......
πλειοψηφία των εμπλεκόμενων στην Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού, αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Ακούστε παράδειγμα :  Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη , με απόφαση του Δημάρχου κ. Ιγνάτιου Καϊτεζίδη , χρεώνει τα ήδη υπο-χρηματοδοτούμενα σχολεία (ΣΣ το κάθε σχολείο παίρνει 0,50 λεπτά του ευρώ το μήνα ανά μαθητή , για αναλώσιμα) και με υποχρεωτικά έξοδα 60 ευρώ για την...... παρουσία ηχολήπτη υποδειγμένου από το Δήμο !!! για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα κάνουν τα σχολεία σε δημοτικούς χώρους!!!
Οι δανειακές αποζημιώσεις των Γερμανών είναι σπουδαιότερες από τις κατοχικές αποζημιώσεις που ποτέ δεν απασχόλησαν τον κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη δήμαρχο και του μαρτυρικού Χορτιάτη.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.