Τους έχει τρελάνει η Τσέλσι - Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη

Ποια απώλεια; Ποια γκέλα; Ας βρεθεί πρώτα κάποιος να της βάλει ένα γκολ και μετά… βλέπουμε πότε θα ξαναχάσει βαθμούς η Τσέλσι. 

Επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη (ή πιο αποτελεσματική αν θέλετε) ομάδα στην Ευρώπη, οι «μπλε» έκαναν τη Μίντλεσμπρο ένα ακόμα θύμα του σερί τους (1-0)....


Χάρη στον «καυτό» Ντιέγκο Κόστα, οι παίκτες του Κόντε ξεπέρασαν το εμπόδιο ενός αντιπάλου που είχε φρενάρει σε διάστημα λίγων ημερών (και μάλιστα μέσα στις έδρες τους) τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι και πέρασαν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Premier League.

Το 10ο φετινό γκολ του Ισπανού -που εκμεταλλεύτηκε μια αναμπουμπούλα στο 41’ κάνοντας μια πονηρή προβολή- αποδείχθηκε αρκετό για τους Λονδρέζους. Γιατί οι Μίντλεσμπρο το πάλεψε, είχε κάποιες καλές στιγμές (όχι τόσο καλές όσο το δοκάρι του Πέδρο στο 63’ που θα μπορούσε να τελειώσει νωρίτερα το ματς) αλλά στο τέλος έμεινε στο ίδιο… μηδέν που έμειναν οι προηγούμενοι αντίπαλοι της Τσέλσι.

Οπότε εκείνη αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία της Λίβερπουλ στην έδρα της Σαουθάμπτον και χάρη στο εκπληκτικό σερί έξι νικών (με ενεργητικό 17-0) έβαλε από κάτω όλους τους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος.