Ολυμπιακός… ξανά με κοντομάνικα

Επηρεασμένος από την απραξία, ο Ολυμπιακός περιορίστηκε στο 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις, αλλά εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση στους «32» του Europa League. Μάλιστα με νίκη σε δύο εβδομάδες στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα τερματίσει και πρώτος στον όμιλό του, κάτι που του εξασφαλίζει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση στην επόμενη φάση....
 Η ουσία είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν στην Ευρώπη και μετά το Δεκέμβριο για έκτη σερί χρονιά ή αν προτιμάτε για όγδοη τα τελευταία εννιά χρόνια. Και στόχος τους αυτή τη φορά είναι να προχωρήσουν όσο μπορούν περισσότερο.

Αυτό από μόνο του φέρνει ικανοποίηση στις τάξεις του Ολυμπιακού. Όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας μετά το χθεσινό ματς, οι συνέπειες της απραξίας λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος ήταν εμφανείς και χρειάστηκε να έρθει το δεύτερο ημίχρονο για να βρει η ομάδα ρυθμό και να χάσει αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσει. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ματς, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει να μετρά φέτος εννιά ματς στην Ευρώπη και… οκτώ στο πρωτάθλημα.