Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Κούλης … και το μεγάλο όπλο κατά της κρίσης!

Ελλην Φορολογούμενος


  Ο Κούλης εσχάτως έχει αποκτήσει το  «Αντικείμενο» το οποίο ελκύει τους απανταχού επενδυτές . Η φύση και η μορφή του «Αντικειμένου» είναι άγνωστες, αλλά σίγουρα υπάρχει , το γράφει και ο Στούπας! !!
   Τα τελευταία χρόνια  όλοι έχουμε βιώσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης , τώρα όμως όλα θα τελειώσουνε. Θα ψηφίσουμε Κούλη και τα προβλήματά μας θα λάβουν ένα τέλος.
   Ο επενδυτομαγνήτης του Κούλη είναι η απάντηση στα προβλήματα των Ελλήνων και ο ίδιος είναι ο.....
μόνος που μπορεί να τον χειριστεί , άντε να το παίζει λίγο και ο Βρούτσης.
  Όποιος συνειρμός με το μαλακομαγνήτη που διαθέτουν κάποιες  γυναίκες οι οποίες τον  έχουν εμφύτευμα (τον μαλακομαγνήτη), και είναι καταδικασμένες να ελκύουν πάντα όπου πηγαίνουν τους απανταχού μ@λάκες , ΕΙΝΑΙ εκ του πονηρού και εκπορεύονται από κάτι τσογλάνια συρυζαίους , κοπρόσκυλα του Φίλη που αντιστρατεύονται την Ορθοδοξία μας.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.