Τραμπ – Κλίντον: Ανοιχτό το ενδεχόμενο δίωξης!

Δεν πέρασε πολλή ώρα για να... πάει περίπατο ο συναινετικός λόγος του Ντόναλντ Τραμπ. Η πλευρά του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ αφήνει τώρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να ορίσει ειδικό εισαγγελέα ο οποίος θα ξεκινήσει έρευνα σε βάρος της υποψηφίας των Δημοκρατικών!
Η Κελιάν Κόνγουεϊ, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, άφησε με δηλώσεις της όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά...
(άλλωστε ο ίδιος ο Τραμπ είχε απειλήσει την αντίπαλό του κατά τη διάρκεια ενός από τα προεδρικά debate πως μόλις εκλεγεί θα ορίσει ειδικό εισαγγελέα), διευκρίνισε όμως πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους και πως δεν έχει συζητήσει πρόσφατα το θέμα με τον νικητή των εκλογών.

Ο Τραμπ και ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς "επιδιώκουν να ενώσουν τη χώρα, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει (σ.σ. τη δικαστική διερεύνηση των υποθέσεων της Χίλαρι Κλίντον) τις τελευταίες ημέρες και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει την κατάλληλη στιγμή" είπε η Κελιάν Κόνγουεΐ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Σε άλλη συνέντευξη, στο ABC, η Κόνγουεϊ διευκρίνισε ότι ο Τραμπ δεν συζήτησε το θέμα αυτό με την Κλίντον στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.