Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Νέα «μαύρη τρύπα» στην ΕΠΟ!

Έλλειμμα σοκ προκύπτει από άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά τα οικονομικά της ΕΠΟ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport. 

Όπως γράφει ο Σάββας Λιβάνιος, στην Ομοσπονδία υπάρχει άνοιγμα που φτάνει ακόμα και τα 15 εκατ. ευρώ....
και το ακριβές ποσό θα προσδιοριστεί μετά από οικονομικό έλεγχο που θα διενεργήσει διεθνής οίκος για να μην υπάρχουν σκιές.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής προσέχουν πολύ πού βάζουν την υπογραφή τους για να μην βρεθούν και οι ίδιοι προ εκπλήξεως.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει καταργηθεί η ηλεκτρονική υπογραφή του προέδρου και ο Ιωάννης Δρόσος υπογράφει μόνο ιδιοχείρως έγγραφα που φτάνουν σε εκείνον, έπειτα από έλεγχο που θα έχει κάνει το μέλος της ΠΔΕ, Αλέξης Δέδες.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.