Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Τη δικογραφία κατά της «Απογευματινής» ζητεί η Εξεταστική για τα δάνεια των ΜΜΕ

Στον εισαγγελέα και στην Τράπεζα της Ελλάδος έχει αποσταλεί η επιστολή εργαζομένων της Απογευματινής από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ Σωκράτη Φάμελλο. Η Εξεταστική ζητά από την εισαγγελία να της αποσταλεί η δικογραφία κατά των ιδιοκτητών της Απογευματινής, η οποία έχει κλείσει.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σ. Φάμελλος η επιστολή «αναφέρεται σε ζητήματα δανειοδότησης της Απογευματινής και μάλιστα σύνδεσης και διάθεσης....
των δανείων σε προσωπικούς λογαριασμούς ιδιοκτητών. Υπάρχουν δυο δικαστικές αποφάσεις απόρριψης αιτήματος για πτώχευση με το αιτιολογικό της δόλιας χρεοκοπίας η οποία υπέκρυπτε άρνηση πληρωμής εργαζομένων». Ακόμη αναφέρεται σε πράξεις δικαιοσύνης και σε δανεισμό συνδυασμένο με προσωπικά ζητήματα των ιδιοκτητών.

Ο Σ. Φάμελλος ενημέρωσε ακόμη πως επικοινώνησε στην ΤτΕ με τον κ. Πάσχα που είναι ο αρμόδιος ελεγκτής, ο οποίος του είπε ότι «δεν υπάρχει πόρισμα αλλά θα μπει στη διαδικασία σύνταξης πορίσματος τώρα».

Πηγή: left.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.