Δεν μασάει αυτή η Τσέλσι!

Δεν άλλαξε συνήθειες απέναντι στην «αγαπημένη» της αντίπαλο η Τσέλσι! Οι μπλε μπορεί να είδαν την Τότεναμ να προηγείται στο «Stamford Bridge», όμως γύρισαν το ντέρμπι και με το 2-1 ανέβηκαν ξανά μόνοι τους στην κορυφή της Premier League έπειτα από 13 αγωνιστικές....


Η ομάδα του Ποκετίνο ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είδαν το γκολ του Κέιν στο 5’ να ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ, αλλά λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου άνοιξαν το σκορ με σουτάρα του Έρικσεν (11’). Με εξίσου όμορφο γκολ ήρθε και η απάντηση της Τσέλσι, που έκανε το 1-1 πριν το φινάλε του ημιχρόνου με τον Πέδρο (45’). Ορεξάτη επέστρεψε στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Κόντε που «γύρισε» το ματς στο 51’ με τον Μόουζες. Από εκεί και πέρα, οι μπλε είχαν τα ηνία και παρά την πίεση που δέχτηκαν στο φινάλε δεν άφησαν το τρίποντο να φύγει από τα χέρια τους.

Έτσι, η Τσέλσι πέτυχε ακόμη μία νίκη κόντρα στην Τότεναμ και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, έχοντας έναν περισσότερο από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Αντίθετα, οι «spurs» που ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στην Premier League έμειναν στην 5η με 24.